Loading...
Vine amb nosaltres 2017-08-06T09:07:46+00:00

Instal·lacions modernes

Les instal·lacions en les quals el Club Natació Prat practica i desenvolupa l’esport que tant li agrada, són modernes i adequades per a la pràctica de la natació. Disposem podis amb sortida americana.

Entrenadors experts

La qualitat en els entrenadors és una premissa important des del Club Natació Prat, és per això que sempre intentem formar un equip tècnic, amb gran experiència, gran capacitat de treball i grans valors.

Escola de natació

El nostre principal objectiu com a club de natació, és formar nedadors. Fem escola tots els dissabtes, per a aquells nens amb la necessitat d’aprendre a nedar de forma correcta i amb ganes de pertànyer a un gran club.

PER QUÈ TRIAR LA NATACIÓ?

La natació és sens dubte l’activitat més completa que els escolars d’Educació Infantil i primers cursos de Primària poden practicar.
Evidentment, dins dels nostres objectius hi ha la idea de formar nedadors, però també persones que gaudeixen, viuen i experimenten amb l’aigua i de forma general amb l’activitat física.

Per als nens en edat escolar la natació és una activitat que a més de ser absolutament necessària com assegurança de vida (a causa de l’autonomia de desplaçament que han adquirit), és fonamental per a una formació física, psicològica i social òptima.

A més d’aprendre la tècnica dels estils i poder iniciar-se en la pràctica competició, aprenen a esperar el seu torn, a ser solidaris amb els seus companys, a ser constants, perseverants i responsables. Milloren la seva comunicació i s’esforcen per aconseguir les seves metes.

Els nens i els joves que neden regularment obtenen millors resultats en el seu rendiment escolar, la pràctica esportiva els ajuda a planificar millor el seu temps i ha aprofitar-ho. Per als adolescents, és a més, una excel · lent forma d’ocupar el temps lliure acompanyats pels seus amics que estan en la mateixa activitat i lluny d’hàbits de vida no saludables com el consum del cigarret, l’alcohol o drogues il·lícites.

Cada vegada més, els joves i els adults també fan natació, a causa dels seus avantatges sobre altres esports. Com a activitat aeròbica, és la més completa i no requereix de destreses o d’una condició física especial. El medi aquàtic és molt agradable i relaxant, de manera que ajuda a compensar les afeccions del ritme de vida actual i ha prevenir algunes malalties pròpies dels estils de vida sedentaris.

Amb la natació es manté l’augment progressiu de les capacitats del cor i dels pulmons pel treball respiratori que es realitza a l’aigua i es millora l’eficiència en el transport de la sang als teixits per a la seva oxigenació. Els músculs comencen a enfortir-se i el sistema immunològic s’estimula des de primerenca edat, amb disminució de malalties. Aquests beneficis físics s’estenen al llarg de totes les etapes del creixement i desenvolupament de les persones fins a la seva maduració.

Benefici per al desenvolupament

99

Repte i superació

90

Benefici per a la salut

99

Millora en l’àmbit social

94

Millora i concentració en els estudis

96

PER QUÈ TRIAR EL C.N. PRAT?

Perquè són ja gairebé 45 anys d’experiència com a únic club de natació a la ciutat de l’el Prat de Llobregat.

Perquè som un equip de persones implicades amb l’esport de la natació a tots els nivells, esportius, socials i amb gran implicació a la nostra ciutat, el Prat de Llobregat, tenint com a objectiu, promoure aquest gran esport que tant ens agrada.

Perquè creiem en el que fem i podem contribuir a ajudar als més joves a conèixer els valors de l’esport i els grans beneficis que té.
Perquè som un club amb els mitjans i els coneixements suficients per desenvolupar projectes esportius i socials, dels quals surtin grans esportistes i grans persones.

Perquè entenem i atenem les situacions més especials, contribuint i aportant tots els nostres mitjans i coneixements.

Però sobretot, perquè creiem en els xavals més joves d’aquesta ciutat i és per això que som el Club Natació Prat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Tota nova inscripció al Club Natació Prat té un cost de soci i matrícula addicional. La matrícula s’abona un cop, mentre que la de soci es renova anualment.

La matrícula té un cost de 25 euros i només es paga com inscripció al nostre club i una sola vegada. El pagament per soci té un cost de 50 euros anuals i està subjecta a revisions.

Amb la quota anual de soci, es paguen les llicències dels esportistes i això és el que dóna dret a poder competir tant en les lligues com en les competicions. També, això fa que es disposi d’una assegurança d’accidents per als esportistes i una mútua d’atenció sense costos si així fos necessari. Aquesta assegurança només està subjecte als entrenaments i competicions.

Els preus indicats són per categories, cada categoria marca la quota que té, només hauràs de saber a quina categoria pertanys i sabràs el cost que té.
Els preus marcats són de dues formes, mensuals i trimestrals, però el club només gira els rebuts trimestrals. Per exemple, si pertanys a la categoria infantil, el teu preu mensual és de 28,34 euros, però el club ho girés cada tres mesos i aquest serà de 85 euros trimestralment. Només et descrivim al detall el cost.

A causa de les constants variacions d’edats i diferents categories que se succeeixen en cada temporada, i per saber a la categoria que pertany l’esportista, per favor, preguem que es posin en contacte amb nosaltres per resoldre-li qualsevol dubte.

Contacta’ns

PREUS OFERTS PER CATEGORIES

Escola i pre benjamins
-

25/Mes(75 euros per trimestre)
 • Control del desplaçament al medi aquàtic
 • Introducció i perfecció dels estils de natació
 • Formació de nedadors
 • Iniciació a la competició

Benjamí, Aleví, Infantil, Junior i Absolut

28,34/Mes(85 euros per trimestre)
 • Entrenaments en sec
 • Entrenaments en aigua
 • Millora i perfecció de la tècnica
 • Entrenadors titulats i nacionals

Pre-Máster i Masters
-

13,34/Mes(40 euros per trimestre)
 • Accés a les instal·lacions de piscina
 • Entrenaments de qualitat
 • Entrenador / a qualificat i titulat
 • Sense límit d’edat

Adaptats físics i psíquics
-

20,00/Mes(Des de 60 euros per trimestre)
 • Accés a instal·lacions
 • Entrenaments individuals especialitzats
 • Entrenaments en grup especialitzats
 • Entrenador / a qualificat

OBTINGUI MÉS INFORMACIÓ

Estàs llest per iniciar-te? La natació t’ajudarà a tenir una disciplina saludable, millor concentració en els estudis i en el treball i molts altres beneficis físics i psíquics.

Accepto les condicions d'ús i política de privadesa

Vols saber més sobre el Club Natació Prat?

Si vols saber més sobre el nostre club de natació i qui ho compon segueix l’enllaç

MÉS INFORMACIÓ