Loading...
Escola de natació 2016-12-06T22:03:54+00:00

NEDAR O APRENDRE A NEDAR?

Ens esforcem per ajudar-te a créixer

El nostre objectiu no és només facilitar als nens i nenes l’adquisició de les habilitats necessàries que el dia de matí els facin bons esportistes, si no treballar amb ells per proporcionar-los els valors per excel·lència de l’esport: l’esportivitat, solidaritat, l’esforç i el treball.

  • Ensenyem als nens les diferents tècniques de natació.
  • Els ajudem a formar-se com a persones mitjançant els valors essencials de l’esport.
  • Contribuïm de forma activa en la millora social mitjançant activitats esportives.

Compromís d’ensenyament

Millora de les capacitats psicomotrius

Iniciació a les tècniques de natació

Perfeccionament de les tècniques de natació

Ajuda al creixement personal mitjançant l’esport

Iniciació a un estil de vida saludable mitjançant l’esport

SOM ESCOLA I FEM ESCOLA

El Club Natació Prat, després de la seva llarga trajectòria de ja gairebé 45 anys ensenyant i formant nedadors, té la certificació d’escola esportiva atorgada per l’ajuntament del Prat de Llobregat.

Això ens converteix en un referent de model de club i d’escola esportiva amb les característiques necessàries per formar a esportistes, nedadors i per descomptat persones, fomentant l’amor i la passió per l’esport, l’esperit de superació i acte exigència i per descomptat, el respecte per un mateix i pels altres, i tot això sempre en un ambient de companyonia i solidaritat.

Com a escola esportiva, i als primers moments de la introducció a l’esport, i en aquest cas a la natació, ho fem de forma progressiva, posant l’accent principalment en el procés educatiu i la formació de la personalitat, perquè així, s’adquirís de forma gradual els hàbits saludables que l’esport aporta, tenint com a principal objectiu, l’ensenyament dels diferents estils de natació, seguint després a la millora de la tècnica i a la compressió en l’execució.

El nostre equip tècnic, amb gran experiència i formació, són els encarregats que aquest ensenyament progressiu en el mitjà aquàtic, vagi prenent en forma d’aprenentatge lúdic, passant per cadascuna de les etapes marcades en la nostra taula de natació, perquè d’aquesta forma, es motivi i es desperti la passió per aquest gran esport que és la natació.

 Certificació escola C.N. PRAT

OBTINGUI MÉS INFORMACIÓ

Estàs llest per iniciar-te? La natació t’ajudarà a tenir una disciplina saludable, millor concentració en els estudis i en el treball i molts altres beneficis físics i psíquics.

Accepto les condicions d'ús i política de privadesa

Vols saber més sobre el Club Natació Prat?

Si vols saber més sobre el nostre club de natació i qui ho compon, segueix l’enllaç

MÉS INFORMACIÓ