Loading...
El Club 2018-01-15T08:57:15+00:00

CADA DIA ÉS UNA GRAN OPORTUNITAT

Ens esforcem per ajudar-te a créixer

El nostre objectiu no és només facilitar que els nens i nenes adquireixin les habilitats necessàries per a què, el dia demà, sortin bons esportistes. Si no que el treball diari amb ells els hi proporcionem els valors per excel·lència de l’esport: l’esportivitat, solidaritat, l’esforç i el treball.

  • Millorem en els esportistes les diferents tècniques de natació.

  • Ajudem a formar persones mitjançant els valors essencials de l’esport.

  • Contribuïm de forma activa en la millora social mitjançant activitats esportives.

Compromís i constància

Millora de les capacitats psicomotrius

Millora de les capacitats físiques

Millora de les tècniques de natació

Ajuda en el creixement personal

Construir un estil de vida saludable

LA NOSTRA HISTORIA

Era l’any 1972, i amb la construcció al Prat de la primera piscina coberta als terrenys del Fondo d’en Peixo va sorgir la idea de formar un club de natació. Aquest repte va ser assumit per un grup d’entusiastes de l’esport a la nostra localitat. Un nom important, el de Moises Llopart, surt com el d’impulsor de la creació del club, seguit per un altre nom il•lustre, el del Sr. Antoni Subirana, veritable alma mater del club als seus primers anys de història, i a qui hem d’agrair que amb la seva dedicació, la natació sigui realitat al Prat. Ell va ser el primer entrenador d’aquesta entitat i va aportar la seva experiència com a waterpolista olímpic i excel•lent nedador a nivell estatal de la seva època. D’aquesta època cal destacar noms com el de Justo García, M. Angel Senill, José Gramaje, Mª José García, Isabel i Elena Subirana, Joan Carles Castanyé, els germans Aguado, Salvador Pérez… Com a primers nedadors del club i que van obrir el camí a molts d’altres.

D’aquell temps tenim moltes anècdotes, com el fet que normalment s’entrenava sense sureres de separació entre carrers, cosa impensable avuí en dia. Aquella primera època es va acabar l’any 78, on es va produir una dissolució del club per problemes interns… No es va trigar, però, en tornar a posar en marxa el club, l’any 1979, gràcies a alguns pares de nedadors, dels quals destaquen el Sr. Salvador Pérez i el Sr. Julio Cardo, que van formar una altra cop una Junta Directiva i el club de forma definitiva fins els nostres dies. D’aquesta època destaquem noms importants dins de la història esportiva del nostre club, com els germans Pérez (Salvador i Antoni), el germans Mateo, els germans Tixell, els germans cardo, Maria del Mar Sanromà, els germans Miralpeix, Joan Carles Castanyé, els germans Sieiro i molts altres noms de nedadors que van formar part del nostre club durant molts anys. Des de llavors, moltes coses han passat; entrenadors com Antonia Subirana, Salvador Pérez, Josep Bonet, Joan Carles Castanyé, Toni Millán, Manel Farners, Nuria Roca, Julio Cardo, Sergio Rayo i Daniel López han deixat la seva emprenta a la nostra entitat; de la mateixa manera, molts han sigut els nedadors que han passat per l’entitat, es imposible anomenar-los a tots, però cal agreïr-los i felicitar-los per la seva ilusió i el seu esforç.

De la mateixa forma molts pares han contribuït de forma desinteressada per tirar d’aquest vaixell endavant, formant part de les diferents juntes directives. Cal destacar presidents com el Sr. Joan Castanyé, el Sr. Salvador Pérez (pare), el Sr. Sanromà, el Sr. Lucio Santamaria, el Sr. Xavi Fernández,el Sr. Andrés Ramos, el Sr. Marc Dólera, el Sr. Victor Dobaño i el Sr. Salvador Pérez (fill), que s’han “barallat” amb tothom, tot lluitant pels interessos del club.

Cal destacar també, que el club no només s’ha dedicat a la pràctica de la natació, sino que durant molt temps, el club va tener un equip de Waterpolo integrat per nedadors del club i que va arribar al seu millor moment amb la disputa de la final de la Copa Catalana de Waterpolo.

Cap al 1993, el club va obrir la secció de Triatló, que actualment compta amb al voltant de 100 triatletes, s’ha situat en la élite de la triatló nacional. Dins d’aquesta secció, es va produir el capitol més trist dins de la història del club, quan el nedador i triatleta José Manuel Felipe Quirós va perdre la vida mentre entrenava amb bicicleta de cara al Campionat de Catalunya de Triatló. Ara fa dos anys es va produir l’escisió de la secció de triatló.

En els darrers anys, també ha nascut la secció Màster del C.N.Prat. Impulsat pel Jordi Burgueño, el nostres nedadors més veterans han aconseguit nombroses medalles a nivell autonómic, però també a nivell estatal.

Aquest modest club pot estar orgullós d’haver format bons nedadors i excel•lents persones, contribuïnt a la difusió de l’esport al Prat. També pot estar orgullós de comptar o d’haver comptat en les seves files amb esportistes importants al mòn de la natació. Podem destacar noms com Antonio Subirana (Waterpolista Olímpic i un dels millors nedadors estatals de la seva època), Maria del Mar Sanromà (que va ser primera entrenadora de la Selecció espanyola de Waterpolo femení), Joan Carles Castañé (Medallista i recordman paralímpic a Los Angeles 84, Seul 88 i Barcelona 92), Salvador Pérez (Gran nedador de travessies i guanyador del Descens Internacional del riu Ebre, de 15 Km), a més de diferents medallistes nacionals com Julio Cardo, Leyre Chueca, o Alba de la Rocha.

Capítol a part mereix Sergio García, actual record d’Espanya en diferents proves, a més d’haver participat en Jocs Olímpics de Pekin 2008. Per últim, destacar els entrenadors que han passat pel nostre Club, en Salva, Jorge, Marcial, Àngels, Alicia, Jesús i l’Alex Camacho fins l’actualitat on comptem amb un equip tècnic format per l’Eloi Saumell, Noelia Jimenez, en Victor Villanueva i l’Elisenda Calonge. L’any 2015 el Club incorpora el grup de nedadors adaptats FIS, aquests són entrenants per en Sergio Dávila.

Actualment la Junta Directiva està formada per en Domingo González, Carles Paulet, Fernando Martínez, Ramon Hijazo, Sandra Alvarez i Dani Gómez. I després d’haver passat els darrers 4 anys en el CEM Sagnier, tornem a la que sempre ha estat casa nostra. El futur, doncs, és esperançador. Continuarem treballant per seguir construint la magnifica història de la nostra entitat.

Tenint en compte que ens queda molt per explicar, de moment posem un punt i seguit en espera d’actualitzar més la nostra història, que és molta i molt grata recordant per exemple les gestes de la temporada 2012-2013 classificant a un grup d’infantils en els campionats d’Espanya i la clacificació de Jan Paulet, en els campionats d’Espanya 2013-2014 més les seves tres medalles de bronze i 4 diplomes als campionats de Catalunya.

JUNTA DIRECTIVA C.N. PRAT

Actualizando
ActualizandoPresident
Actualizandi
ActualizandiVice President
Actualizando
ActualizandoSecretària
Actualizando
ActualizandoTressorer
Actualizando
Actualizando Vocal Logística
Actualizando
ActualizandoVocal Organització

EL NOSTRE EQUIP TÈCNIC

Víctor Gallego Hidalgo
Víctor Gallego HidalgoEntrenador
Coneix al Victor
Noelia Jiménez Pardo
Noelia Jiménez PardoEntrenadora
Coneix la Noelia
Víctor Villanueva Garrido
Víctor Villanueva GarridoEntrenador
Coneix al Víctor
Elisenda Calonge
Elisenda CalongeEntrenadora
Coneix a l’Elisenda
Sergio Dávila
Sergio DávilaEntrenador
Coneix al Sergio
Sergio Gómez Fusteros
Sergio Gómez FusterosMonitor de vestuari
Silvia Fenández González
Silvia Fenández GonzálezMonitora de vestuari

Vols més informació sobre el nostre club?

Para obtener más información sobre nuestro club y los servicios que ofrece contáctanos

MÉS INFORMACIÓ