Bona tarda a tothom,

 

El passat diumenge 16 de Septembre de 2018 es va celebrar la 75ena edició de la Travessia de Banyoles, on un total de 31 nedadors del Club Natació Prat hi van participar en les diferentes categories. 3 a la travessia de petits de 400 metres, 6 a la categoría de menors de 1100 metres, 9 a la travessia gran femenina de 2115 metres, i a la mateixa en categoria masculina, 13 nedadors.

Un total de 2030 nedadors tant masculins com femenins de diferents clubs i independents a la travessia gran on hi van participar gran part de l’equip nacional absolut, molts dels quals van ser-hi al Campionat d’Europa a Glasgow el passat mes d’Agost. A la travessia petita van  participar 301 nedadors entre nois i noies. Una competició de molta qualitat i molt nombrosa que com cada any es va convertir en la festa de la natació catalana de principis de temporada.

 

Us deixem els resultats:

Travessia Menors (masculina i femenina)

Descargar (PDF, 140KB)

Travessia Absoluta (femenina)

Descargar (PDF, 206KB)

Travessia Absoluta (masculina)

Descargar (PDF, 289KB)

 

Desde el cos tècnic del Club Natació Prat volem felicitar als més petits que amb aquesta s’inicien a les competicions d’aigües obertes i tot aquell que va aconseguir finalitzar la competició millorant marques anteriors.

 

També volem destacar l’actuació del nostre potablava Norman Castro que es va enfrentar a la Marnaton e-dreams de Cadaquès a la distancia de 4,5km finalitzant en una molt bona 57ena posició de la general.

 

Felicitats campions i campiones!!